Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis

Tel +31 (0)85-8770270    Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Nieuwsbrief

Vitality Pur Woolly hoofdkussen 40 X 80

0
0 review(s) Schrijf uw eigen beoordeling
Het Woolly hoofdkussen van Vitality Pur is een bijzonder kussen wat een nieuwe slaapbeleving geeft. Het kussen heeft twee verschillende zijdes. De ene zijde van het hoofdkussen heeft een tijk van polyester wol en voelt daardoor zacht en warm aan. Heerlijk voor de koudere herfst- en winterdagen. De andere zijde van het kussen bestaat uit organic GOTS katoen en is juist uitermate geschikt voor het voorjaar en de zomer.

Het Woolly hoofdkussen van Vitality Pur is ademend, ventilerend en vochtregulerend. Het kussen heeft een vulgewicht van 650 gram en kan gewassen worden op 30 graden. Bij het kussen is ook een bijpassend dekbed verkrijgbaar met dezelfde eigenschappen.

Vitality Pur is een modern merk dat staat voor kwaliteit. Ze zijn continue bezig met het verbeteren van producten en het ontwerpen van nieuwe producten. Vitality Pur produceert in Europa en hanteert de strenge normen van textielverwerking. Hierdoor bent u met een product van dit merk altijd gegarandeerd van kwaliteit. Ze streven ernaar om producten te ontwerpen die zorgen voor optimale nachtrust, zodat u uw dag vol nieuwe energie kunt beginnen!
Meer informatie >
Aantal + -
Reseller prijs op aanvraag
 
In voorraad
  • Op voorraad
  • Boven de €250,- FRANCO huis
  • Alle bedragen zijn exlusief BTW
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Het Woolly hoofdkussen van Vitality Pur is een bijzonder kussen wat een nieuwe slaapbeleving geeft. Het kussen heeft twee verschillende zijdes. De ene zijde van het hoofdkussen heeft een tijk van polyester wol en voelt daardoor zacht en warm aan. Heerlijk voor de koudere herfst- en winterdagen. De andere zijde van het kussen bestaat uit organic GOTS katoen en is juist uitermate geschikt voor het voorjaar en de zomer. Het Woolly hoofdkussen van Vitality Pur is ademend, ventilerend en vochtregulerend. Het kussen heeft een vulgewicht van 650 gram en kan gewassen worden op 30 graden. Bij het kussen is ook een bijpassend dekbed verkrijgbaar met dezelfde eigenschappen. Vitality Pur is een modern merk dat staat voor kwaliteit. Ze zijn continue bezig met het verbeteren van producten en het ontwerpen van nieuwe producten. Vitality Pur produceert in Europa en hanteert de strenge normen van textielverwerking. Hierdoor bent u met een product van dit merk altijd gegarandeerd van kwaliteit. Ze streven ernaar om producten te ontwerpen die zorgen voor optimale nachtrust, zodat u uw dag vol nieuwe energie kunt beginnen!
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Vitality Pur Woolly hoofdkussen 40 X 80