Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis

Tel +31 (0)85-8770270    Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Retouren

XLretail BV retour procedure BtoB

In beginsel komen (Lanaform)producten gekocht bij XLretail BV uitsluitend in aanmerking voor retourzending in de navolgende gevallen.
1.    Bij een fabricagefout (kapotte naden, ritsen, verlichting en overige storingen) binnen de garantietermijn.
2.    DOA

Uitzondering


Producten die slijtage door dragen laten zien of om hygiënische reden niet in aanmerking komen voor retour zenden. Zoals o.a. afslankbroeken & Panty’s, body crèmes & gel’s, scheerapparaten & tondeuses en Slim Mate & Skin Mass. Bij twijfel neemt u contact op met onze klantenservice.

 

Breuk en verzendschade


Breuk en verzendschade komt uitsluitend in aanmerking voor retour zenden indien geconstateerd en gemeld binnen 24 uur na ontvangst. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.

 

Inname controle


Indien u producten terugneemt van uw klant of consument om reden van defect, wordt u geacht dit te controleren bij ontvangst. Mocht een product bij retour zenden naar XLretail BV alsnog goed blijken te functioneren dan komt dit product niet in aanmerking voor creditering. Indien een artikel onterecht retour gezonden is, kunnen onderzoek en transportkosten in rekening gebracht worden.

 

Attentie!


Storingen aan Lichttherapielampen en Aromalampen zijn vaak eenvoudig te verhelpen door het vervangen van een lamp of verdampunit. Aromalampen kunnen daarbij een verminderde stoomproductie vertonen. Dit heeft vaak te maken met het vervetten van de verdamperunit door het gebruik van olie. Dit is op te lossen door de verdamperkop schoon te maken met warm water met azijn.

 

Storingen die met het vervangen van een onderdeel te verhelpen zijn komen niet in aanmerking voor retourzending. Binnen de garantietermijn zijn er gratis lampen en verdamperunits te verkrijgen om het defect bij uw klant op te heffen.

 

Melding


Defecten en retouren dienen te worden aangemeld bij onze klantenservice op klantenservice@xlretail.nl onder vermelding van de volgende gegevens.
•    Product en productnummer
•    Aankoopdatum en kopiefactuur
•    Reden van retour zenden
•    Heeft u het defect gecontroleerd bij inname/retour klant

 

Op elektronische Lanaform producten zit een garantie van 2 jaar, mits gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing.


Retour zenden aan:


XLretail BV
Afd. Retouren
Bieslook 20
6942 SG DIDAM