Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis

Tel +31 (0)85-8770270    Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Lanaform Tone en Shape Fitness-pakket

0
0 review(s) Schrijf uw eigen beoordeling
Plan thuis een volledige cardio- en spiertraining met 12 sessies van 20 minuten, dankzij deze set met specifieke accessoires en coachingvideos.
Set met accessoires voor een gecombineerde cardio- en spiertraining, Videobegeleiding door een professionele coach, Oefeningen voor 2 maanden en een wellness-gids
Meer informatie >
Aantal + -
Reseller prijs op aanvraag
 
In voorraad
  • Op voorraad
  • Boven de €250,- FRANCO huis
  • Alle bedragen zijn exlusief BTW
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag
Compleet Fitness-pakket met diverse oefeningen. Hiermee doet u een volledige training, in 12 sessies van 20 minuten. U kunt de video's bekijken via een persoonlijke webruimte, met begeleiding door een professionele coach. Met de beide moeilijkheidsniveaus beschikt u in totaal over 480 minuten uitvoerig beschreven oefeningen waarvan de moeilijkheidsgraad progressief toeneemt. Samen met de set ontvangt u ook een online wellness-gids. Met oefeningen voor alle spiergroepen biedt de Tone & Shape set de mogelijkheid om uw hele lichaam te versterken. Wanneer afgewisseld met spieroefeningen zorgen opbouwende cardiosessies voor extra energieverbruik en verhogen ze de effectiviteit van de trainingen. Door telkens een niveau hoger te trainen en deze uitdagingen met succes aan te gaan krijgt ook uw moreel een flinke boost.
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Lanaform Tone en Shape Fitness-pakket